Om os

Stanseriet er en iværksætter- virksomhed, som blev startet af Søren Antonsen. Det startede i det små, og har siden udviklet sig i takt med Søren fik nye idéer.

Stanseriet er en social ansvarlig virksomhed, og har derfor overenskomst med 3F og mentorcertifikat, da de har to flexjobbere ansat….

Historien om Stanseriet
I 2000 købte Søren Antonsen et stanseri fra Aalborg, og flyttede det ud i en gammel lastbilgarage i Hjerm.

Omkring 2003 begyndte Stanseriet at lave musemåtter for SteelSeries og pakkede for første gang produkterne for kunden. Sammen med en anden af Struers iværksættere startede Søren derfor Lønpak, men efter nogle år trak partneren sig ud, og Lønpak blev til StansePak. StansePak blev en afdeling af Stanseriet, hvor man håndterer alle former for pakkeopgaver for kunder i hele Danmark.

I 2004 blev pladsen i Hjerm for trang, så hele produktionen og pakkeriet flyttede til de nuværende lokaler i Struer, og Søren ansatte sin første medarbejder. Det var samme år, som Stanseriet begyndte at lave farveprøver for Montana, som stadig er fast kunde den dag i dag.

I oktober 2016 solgte Søren Stanseriet samt Stansepak til Claus Graversen som i dag er eneejer. Stanseriet er dog forsat tror mod sin fortid som en social ansvarlig virksomhed og har siden ansat endnu en flexjobber samt begyndt at arbejde med unge der kræver en anden indgang til arbejdsmarkedet. Stanseriet & Stansepak er i dag en virksomhed med plads til forskellighed og mangfoldighed, drevet efter de samme vestjydske principper som da Søren i sin tid startede virksomheden.